Køb billetter til Hotel- og Restaurantskolens madfestival i august

For tredje gang inviterer vores miljøgruppe til Grøn Madfestival i samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen torsdag den 22. august . Billetter til middage og workshops er sat til salg – køb inden de er væk.
Billede
Madfestival Hotel- og Restaurantskolen
Fotograf
Foto: Hotel- og Restaurantskolen

Også i år bydes naboer, mad-interessenter, lokale skoler, potentielle elever, kursister og samarbejdspartnere på grøn inspiration og velsmag, når Grøn Madfestival afholdes torsdag den 22. august, som en del af Københavns store madfestival, Copenhagen Cooking.

Grøn madfestival

I år er konceptet skåret lidt til, så der er fokus på middage, street food, workshops, smagninger og gode festivalvibes.

De helt grønne elever står bag to langbordsmiddage. Smørrebrød/caterne byder på både workshop og smørrebrød i streetfoodsalget. Skolens elever producerer pizza i haven og udbyder øl- og naturvinsmagning. Derudover afholdes en masse workshops, blandt andet en neurogastronomisk smagning.

Hotel- og Restaurantskolens købmand sælger egne varer. Scenen overlades i år til dj Rikke Bronx, som sætter strøm til den gode festivalstemning.

Køb billetter før det er for sent 

Billetterne til de mange gode events og spisetilbud er sat til salg. De plejer at blive revet væk, så det er allerede nu, du skal invitere familie, venner og ikke mindst samarbejdspartnere ind til smagfulde oplevelser.

Køb billetter til grøn madfestival i Valby 22. august

Madfestivalen er skabt i samarbejde mellem Hotel- og Restaurantskolen og vores miljøgruppe – læs mere om deres arbejde her:

Miljøgruppens arbejde