Kom med på gratis rundvisning i Valbyparken torsdag den 27. juni

Torsdag den 27. juni fra kl. 15.30 er du inviteret på gratis rundvisning til Valbyparkens duftende roser og smukke temahaver, inden der i hele juli måned kan stemmes om hvilken rose, der skal kåres til Rosenhavens smukkeste.
Billede
Rosenhaven, Valbyparken
Fotograf
Helle Nebelong

Den årlige begivenhed i forbindelse med rosenkåringen i Valbyparken er aflyst i år – alligevel skal Valbyparkens smukkeste rose kåres. Du kan deltage i afstemningen i Rosenhaven hele juli måned.

Kom på gratis rundvisninger til Rosenhaven og Temahaverne

For at starte afstemningen på hyggeligste vis inviterer et par af drivkræfterne bag Rosenhaven på gratis rundvisninger i Rosenhaven og i Valbyparkens 17 temahaver torsdag den 27. juni fra kl. 15.30.

Rosengartner Nina Tindholm viser rundt i Rosenhaven og fortæller om de mange arter, der blomstrer netop nu. Mød også foreningen Roser i Danmark, der kan svare på næsten alt om de tornede skønheder. Turen varer cirka en time.

l Valbyparkens 17 temahaver kan du gå med landskabsarkitekt Helle Nebelong og få dejlige sanseoplevelser blandt skønne stauder, lægeurter, en sø og en næsten hemmelig Heerup skulptur.

  • Kl. 15.30 og kl. 18.15: Rundvisning i Rosenhaven v/ rosengartner Nina Tindholm 
  • Kl. 17-18: Rundvisning i Temahaverne v/ landskabsarkitekt Helle Nebelong

Mødested: Centralt i Valbyparken ud for mandskabsgården, Hammelstrupvej 100 (ved Picniq). Tilmelding er ikke nødvendig.

Mødested rundvisninger

Afgiv din stemme i juli måned

I hele juli måned er afstemningen åben i Rosenhaven – tag på besøg, brug tid på at opleve de mange duftende og blomstrende roser, og afgiv din stemme i en af de opsatte bokse.

Stemmesedler findes i de opsatte bokse i Rosenhaven og udleveres også hos Picniq – Valbyparkens spiseri.

Postkassen tømmes dagligt i perioden 1. – 31. juli. Den 2. august offentliggøres resultatet af kåringen af Rosenhavens skønneste rose juli 2024 ved opslag i Valbyparken.

Du kan læse mere om Valbyparken, Rosenhaven og Temahaverne lige her:

Valbyparken